Известие

Collapse
No announcement yet.

не пали , свети червената лампа за дюзите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MitkoVn
    едва ли са се скапали,може да не отива ток до тях
    ей тва най много ме съмнява , но как да разбера, днеска ще видим компютъра кво ще каже
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD `99 ex, new GTV 2.0 '97

Comment

Първоначално публикувано от t0ny
      ей тва най много ме съмнява , но как да разбера, днеска ще видим компютъра кво ще каже
      Разгеле откри топлата вода. Вече бяхме приготвили кристалната топка и правихме вуду магии
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
        Разгеле откри топлата вода. Вече бяхме приготвили кристалната топка и правихме вуду магии
        ами колега не с тоя тон , нали за това е форума да се споделят мисли , но ти явно си от тия дето спамят и едно полезно нещо не могат да кажат. Иначе след нулиране на грешките колата тръгна , даже сега върви още повече имало записани грешки на датчика на разпределителния вал, на колегата мондеото правеше така и след смяна се оправи , при мен ще видим засега върви ..

Comment

Ми те тия коли за това имат компютри като се скапе нещо отиваш на диагностика. Като гледам никой не позна всичко си е говорене на изуст, има сума изписано по тоя въпрос и почти винаги се оправя с чистене на грешки (изключваме драмата с Vladu). АЙде със здраве
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
            ами колега не с тоя тон , нали за това е форума да се споделят мисли , но ти явно си от тия дето спамят и едно полезно нещо не могат да кажат.
            не си прави така предварителни изводи за хората!!!
            няма как да знаеш какъв е !!
            има прави да си пише каквото си иска, както и аз...
            това дали ще спамим или ще говорим каквото си искаме... си е наша работа........
            аиде със здраве !
            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

когато Петко се изказва по някоя тема по добре вие да замълчите, колата направи проблема в събота вечерта тук има един свестен егзаминер и той не работи в неделя, така че трябваше да чакам до понеделник, а представи си ако някой колега попадне на скапан майстор и се почне едно разглобяване на помпи , дюзи и т.н и ако не споделяме за проблемите си какъв е смисъла от тоя форум , мнно ме подразни тва с топките и т.н , когато нямаш какво да кажеш по добре си замълчи и защото следващия път на твоя проблем ще има вуду магиии, по добре да спамите по теми от рода на колко ми загрява, колко ми е разхода и т.н , 6тото аз съм спукал търсачката преди да постна тая тема. айде със здраве!

Comment

и да отбележа че само с зачистване на грешките проблема се появи пак , сега сменихме долния датчик на коляновия вал , вече 2 дена не е правила проблем да видим

Comment

Working...
                X